Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Monday, January 10, 2011

Aquaria KLCC

Last saturday,kami pergi meronggeng ke aquaria klcc...sepatutnye program ni minggu lepas punya plan, tapi disebabkan aku tak sehat terus cancell program!so, ditunda pada sabtu lepas.
betolak (sib baik sampai walaupon betolak) dari rumah pkul 10pg..p makan dulu dan terus ketempat yang dituju, smpai sane lebih kurang pkul 11pg.Dengan tujuan konon nak tengok ikan2 tu makan pkul 2.30ptg..tapi hampe :( tak sempat nak tengok..iman da ajak keluar...nk acik (nasi) katanya.sabo je le....moh le kite tgk gambo2 yg sempat hakak amek time tu..


Percubaan pertame untuk menyentuh ikan tu..terjerit2 anak dara hakak..takut!


Water rat - gemok sangat...geli tengok, tapi comel jugak pandai mandi...siap gosok2 ketiak lg.wahah...




piranha - wah...depan mate aje.

ikan ni tak ingat name ape ntah...memag bapak besor.ikan besor ni semua tak begerak time aku datang dekat...aku pikir tu batu yg diukir bentuk ikan.siap begaduh dengan laki aku kate tu bukan ikan..wahah! alih2 ikan tu begerak tekejut berok hakak.ahaha...teruja gila n terus snap pic.



Iman yg gedik sangat nak bawak bear jalan2...haishh!


Iman n abah kira fish
iman: two,ti po,pai,tik,teben,eag,nai,ten! (one xde)




iman n mami yg sangat teruja!


Sacry...shark lalu lalang je.gile best!




time ni dok depan aquarium nak tunggu time ikan mkn...tapi tak berkesempatan,iman dah tarik abah ajak balik. :(


ni die...tak boleh jumpa benda bulat...mesti nak yipak(sepak) dolll!(gol)

srnk dueronok tigeronok dan beronok ronok juga la aquaria ni..kira berbaloi la dgn bayaranya...macam2 jenis ikan hado. bukan setakan ikan aje..serangg, binatang2(agak kaso word aku ni) yg bermacam spesis pon hado.Sebelum nak keluar kene lalu kedai souviner dulu..aku n hsbnd dah plan nak beli payung aquaria..cari punye cari punye cari, xjumpe daa...rupenya staff die bagitahu payung takda jual dah..budak kecik punye aje ada.alih2 aku n laki aku tak beli ape2 souviner pon...cume belikan iman jam tangan je yg berharga rm10. ok la tu...dr xde kan...Pengalaman yang menyeronokkan! ^^,

2 comments:

Sue said...

lawak betul la iman..hahahahahaha..

raFida oThMan ( fiEda ) said...

knape sue?

Post a Comment