Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Wednesday, January 19, 2011

Manisan



Haaaaaaaaa......tau kan ape diatas tu.ehehhe.... Dulu nak makan jCo donut kena p cari sampai ke pavilion,sekarang tak payah dah...agak2 teringin nak makan jCo donut aku start kereta kecilku dan terus menuju ke Jusco yang berdekatan dengan rumahku.huhu... Tapi bagi aku crispy cream donut lg sedap(lembut macam makan kapas jek)kah3,cuma payah nak dapat..jauh sangat nak ke midvalley tu.tak koser hakak! jCo pon jadik lerr...

Apa yang aku nak sampaikan dalam entry kali ni, bekenaan dengan diri aku yang kerap sangat makan dan minum bende2 manis..saat aku berbloging ni pon aku tengah mengunyah roast almond cadbury coklet (abes sepapan aku mkn), cekelet m&m and cekelet zip! layan siut...hilang stress hakak. ahaks!

Mai layan pic sekeping dua ni...






~tuh diaaa...bepusing bijik mata dapat minum choclate cream chip~

Mak dengan anak melantak macam hape ntah...laki hakak tengokkan aje.Dia memang tak layan benda2 gini.Rugi rugi rugi!!
zzZZZzzz....~_~

3 comments:

Sue said...

suka jugak dgn big apple..last sunday makan donut jco yg size kiut tu tapi ku prefer donut yg bersize normal..

Awa Khuzailah said...

terliur hacik...huhuh

raFida oThMan ( fiEda ) said...

sue: aku suka bb donut, manyak flavah! nyum2..

awa: hacik terliuq xpe...jgn bb hacik terliuq sudehh... p beli lekaeh!!

Post a Comment