Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Friday, January 7, 2011

Ujian Tuhan (penyakit)

salam...

2minggu xsehat...fuh, lame betol aku demam kali ni.baik dr demam dtg plak penyakit lame..semput/asma.sejuk xboleh...gelak lebih siket xboleh...byk gerak sgt pon xboleh..minum ais xboleh...byk lg la yg xboleh. mungkinkah disbbkan faktor umur yg semakin meningkat? haishh...risau jgk nieh..huhu. tp setakat ni masih boleh di cntrl..klu rs tekak lain mcm n da start batuk2 aku akn rest n minum airkosong panas2.alhamdulillah elok dah...harap2 xberterusan.

1 hal lg...resdung!! huhh...yg ni lg parah. klu kene habuk phm2 je la...smpai bengkak mate aku kj kan. resdung ni mmg da lame kene tp skrg semakin teruk.dl penah jgk mkn pil2 resdung...tp hangat2 taik hayam je la hakak nieh...bile dah elok siket terus stop.konon dah baik la tu...

ape yg hakak rs skrg ni resdung hakak ni semakin teruk..tiap pg mesti flu,mate gatal,muke gatal...yg paling xleh terime muke hakak pown dah naik jerawatttt!!! owh tidakkk....:(( sedeyh hakak! tp xpe...hakak da berjanji pd diri hakak sndr, bahawasenye hakak akn mendisiplin kan diri hakak ni utk mkn ubat resdung dr produk permate hijrah tu..dlm mase yg same kene pantang mkn jgk kot..( owh xbolehnye ).wahah..blom ape2 lg da kate xboleh kan. EDEN TORAIIII!!

chiaoww...^^,

3 comments:

Awa Khuzailah said...

same la ngan aku..huhu..tak tahan da nk garu muke, hidung, mata..nak plak lately hujan..sejuk la kan..menenyeh la jawabnye

Sue said...

ku pun bila kena time muka gatal, kemain garu macam buat garu kat tangan je..

raFida oThMan ( fiEda ) said...

kita serupe dan serumpun rupenye kan mengkome2...
klu time gatal tu rs nk seret je muke ni kat jln tar...wahah!

Post a Comment